Månedens medlem er Astrid Kvale

77årige Astrid Kvale trives godt som lastebilsjåfør. (Foto: Ann-Kristin Mo, NRK)

Månedens medlem i mai ble den spreke dama Astrid Kvale. Hun har jobbet som lastebilsjåfør i 33 år, og før det var hun bonde. – I starten av mai fylte jeg 77 år, forteller Kvale som de siste fire årene har jobbet hos Torilds Transport AS.

77årige Astrid Kvale trives godt som lastebilsjåfør. (Foto: Ann-Kristin Mo, NRK)

77årige Astrid Kvale trives godt som lastebilsjåfør. (Foto: Ann-Kristin Mo, NRK)

– Her er det hyggelige folk og ålreite kunder, og jeg trives veldig godt i jobben min. Det har vært greit å spe på pensjonskassa med full jobb ettersom man ikke tjener opp pensjonspoeng som bonde, påpeker Kvale.

Den 77årige lastebilsjåføren har vært YTF-medlem siden 2000. – Jeg meldte meg inn for å få gratis advokathjelp hvis det skulle skje noe når jeg jobber på veien, sier Kvale.

Et kjernemenneske med hjerte for jobben

Godsrådgiver Jan Arne Laberget nominerte Astrid til månedens medlem.

– Astrid er en veldig god ambassadør for YTF. Hun er kjernemenneske som mange har fått god hjelp av. Hun gjør seg flid med jobben sin, og derfor mente jeg hun fortjente å bli månedens medlem, sier Laberget.

En liten pakke er nå på vei til Astrid fra YTF.

Vil du nominere noen til å bli månedens medlem i juni? Send en epost til info@ytf.no med en kort begrunnelse.