Månedens medlem i juni er Jan Larsen

Jan Larsen

YTF gratulerer Jan Larsen med tittelen månedens medlem i juni. Jan har jobbet i bussbransjen i 30 år, med et opphold på seks år hvor han kjørte lastebil og maskiner.

Jan ble nominert av organisasjonssekretær Håvard Galtestad. – Jan er flink med arbeids- og turnusplaner, og følger opp alle saker på en god og ryddig måte. Dette gir både fornøyde medlemmer og fornøyde ansatte, sier Galtestad.Jan Larsen

– Jeg meldte meg inn i 2008, for det er alltid greit å ha en forsikring på arbeidsforholdet i ryggen. Grunnen til at jeg valgte akkurat YTF er fordi de er partipolitisk uavhengig, og at jeg fikk en meget gunstig avtale hos Gjensidige Forsikring, sier Larsen.

Han har vært lokaltillitsvalgt i Nettbuss Moss i halvannet år, og har vært i styret i avd. 36 siden 2012. Først fire år som sekretær og senere som nestleder. I tillegg ble han valgt som leder i region YTF Østfold våren 2016. – Når medlemmer opplever utfordringer de vil ha hjelp til, prøver jeg å bistå på best mulig måte. Både ved å gi råd på hvordan de skal tilnærme seg utfordringen, og også ved å selv være med på møter med arbeidsgiver, forteller Jan.

– Jeg prøver mest mulig å være meg selv og syns det fungerer bra. Det betyr at jeg har beina plantet på jorda, og tar medlemmene på alvor. Jeg er også opptatt av at tillitsvalgte på tvers av forbundene skal ha et godt samarbeid, til syvende og sist kommer det arbeidstakerne til gode, avslutter han.

Vil du nominere noen til å bli månedens medlem i juli? Send en epost til info@ytf.no med en kort begrunnelse.