Nytt pensjoniststyre

første kveld landsmøte 040 (683x1024)

Arnold Tveit har tatt over rollen som leder for pensjoniststyret. – Det kom som en overraskelse at jeg var ønsket som leder, jeg hadde egentlig tenkt å trekke meg stille og rolig tilbake når jeg var ferdig i forbundsstyret, sier den erfarne YTFeren som tok det nye vervet på strak arm.

Nå er han i full gang i YTFs pensjoniststyret. Her skal han, sammen med Karsten A. Larsen, Leif O. Westerheim og Harald Eilertsen, ta vare på pensjonistmedlemmene. – Vi er nye i styret alle sammen, men vi får gode innspill fra det gamle styret, sier Arnold.

første kveld landsmøte 040 (683x1024)Han påpeker at det er gunstig å gå over i YTFs pensjonistgruppe den dagen man ikke lenger ønsker å jobbe. – Hos oss får du beholde en del av medlemsfordelene for en liten kontingent i året. I tillegg er de automatisk medlem av pensjonistforbundet, sier Arnold.

Håper på initiativ lokalt

Arnold oppfordrer også de lokale pensjonistgruppene til å arrangere sosiale kvelder.

– Mange ønsker fortsatt å holde kontakten med gode kollegaer over mange år. Jeg håper flere av våre lokale grupper kan ta initiativ til å holde sosiale kvelder, for eksempel i en kommune, sier den nye lederen.

Det er mange saker som er aktuelle for YTFs pensjonistforeningen å jobbe med, blant annet med tilrettelegging for pensjonister som ønsker å jobbe litt ved siden av pensjonen. – Vi kan også ta med oss generelle utfordringer inn i pensjonistforbundet, hvor jeg også deltar på møtene, avslutter Arnold.

Faktaboks:

Hvis du blir pensjonist i YTF er det fint om du melder ifra om dette på «min side» eller til post@ytf.no.