Arbeidet du for Transport-94 til Lillehammer-OL?

Arrangementskomitéen ved Eva Large (tidl Nor-Way Bussekspress), Hanne Melby (Nor-Way Bussekspress) Jon Austrheim (tidl Firda Billag), Erling Sæther (tidl Nor-Way Bussekspress og Transport-94) inviterer til reunion på dagen 25 år etter.


query_builder Publisert: 26 Oktober, 2018
edit Forfatter: Tormund Hansen Skinnarmo

Reunionen er 10-11. Februar 2019. Noen ildsjeler inviterer til samling på dagen 25 år etter at det hele startet med 2000 busser.

Det er reservert hotellrom på Scandic Hafjell Hotell med ankomst søndag 10.2 og fellesmiddag samme kveld. Det hele er basert på at hver enkelt betaler for rom, middag og frokost.

Pris pr person i enkeltrom er kr 1090,-. Pris per rom i dobbeltrom er kr 1290,- Festmiddag inklusive drikke til maten er kr 825,-

Til orientering bidrar Yrkestrafikkforbundet kun til å spre budskapet om arrangementet til bussjåførene som deltok, vi er ikke arrangør og har ikke mulighet til å dekke omkostninger. 

Betaling av rom og middag skjer direkte av den enkelte til hotellet før avreise.

Bestilling av rom inkl middag gjør du ved å gå inn på denne linken https://transport94.hoopla.no/sales/3509282922

Det er først til mølla som gjelder, påmelding senest 1. desember.

Samlingen holdes med forbehold om oppslutning og komitéen ber derfor om at bestillingsfristen holdes.

Om du vil avbestille din reservasjon må det skje innen 20. Januar 2019.

Ankomst fra kl 1400 og festmiddag kl 1800. Det legges opp til mimring både fra scena og rundt bordene under middagen.

Arrangementskomitéen antar mange organiserer fellesreise med buss lånt/leid fra eget busselskap og er glad for om noen av disse velvillig stilles til disposisjon med sjåfør for de som ønsker å besøke OL-anleggene.

Komitéen ønsker velkommen til mimring fra OL-historiens mest suksessfulle transportopplegg! Det var sjåførene som gjorde det mulig! Vi setter ekstra stor pris på om du møter med T94s uniformseffekter!

Videreformidle gjerne til andre som kjørte eller arbeidet for T94.