Forhandlingssjef i YTF Linda Jæger og tillitsvalgt i Brødrene Dahl Kristian Strupstad Olsen Lid. Fotograf: Arne Danielsen/Yrkestrafikk

Forhandlingssjef i YTF Linda Jæger og tillitsvalgt i Brødrene Dahl Kristian Strupstad Olsen Lid. Fotograf: Arne Danielsen/Yrkestrafikk

Grossistoverenskomsten på plass i Brødrene Dahl

Etter to års venting fikk YTFs medlemmer endelig slått fast at Grossistoverenskomsten i Virke er gjeldende avtale for lagermedarbeiderne i Brødrene Dahl.
query_builder PUBLISERT: August 23rd, 2019

- Da vi ba YTF om å kreve Grossistoverenskomsten for oss, var vi 85 medlemmer. I dag er vi mer enn 130 medlemmer, sier tillitsvalgte Kristian Strupstad Olsen Lid.

- Vi har hele tiden ment at Grossistoverenskomsten er riktig avtale for oss. Vi er lagermedarbeidere, ikke funksjonærer. Vi er derfor svært glade for at YS og Virke endelig har kommet til enighet om at grossistavtalen gjelder hos oss. Det blir bra å komme i gang med det lokale samarbeidet med ledelsen og representere våre medlemmer i forhold til de rettigheter som vi har etter hovedavtalen og tariffavtalen, uttaler Strupstad Olsen Lid.

Forhandlingssjef i YTF Linda Jæger er svært fornøyd.

- Veien frem hit har vært lang. Vi har vært i den faste tariffnemd og tapt. Etter det tok vi ut stevning for arbeidsretten for å få kjent avgjørelsen ugyldig. At YS og Virke i dag er enige om at grossistoverenskomsten er riktig avtale, er svært gledelig og ikke minst veldig viktig for YTF, sier Jæger.

- Våre medlemmer og tillitsvalgte i Brødrene Dahl skal ha en stor takk for at de har valgt å bli i YTF til tross for at det har tatt tid å få på plass avtalen. Dette er et eksempel på at det nytter å kjempe for det man tror på, avslutter Jæger.

Medlemskap Medlemsavgift/kontingent