toppbilde
photo_camera FOTO: Per Christian Lind

Hilsen fra forbundslederen

Forbundsleder i Yrkestrafikkforbundet Jim Klungnes har skrevet en hilsen til alle YTF-medlemmer.


query_builder Publisert: 18 Mars, 2020
edit Forfatter: Tormund Hansen Skinnarmo

Kjære YTF-medlem,

For kort tid siden så verden ganske annerledes ut enn det den gjør nå. Vi så for oss et krevende tariffoppgjør som skulle oppta all vår tid denne våren.

Så slo korona-viruset til.

Norge er i krise. Næringslivet er i krise. Bedrifter kommer til å gå over ende. Midt oppe i dette ble transportsektoren anerkjent som den viktige og samfunnskritiske bransjen den er, og som vi alltid har visst at den er. I slike krevende tider må vi alle forsøke å bidra med det vi kan. Det er tid for dugnad. Dere som er ansatt i transportbransjen viser at dere er med på den store samfunnsdugnaden.

Dere er i førstelinjen og utsettes derved for smitterisiko. Selv om det er iverksatt tiltak for å redusere eksponeringen, er det ikke risikofritt. Det er lov å ta hensyn til seg selv og egen helse. Man bør ta hensyn til seg selv uansett, men særlig de som kan ha høyere risiko for å bli alvorlig syk om de skulle bli smittet, bør ta ekstra hensyn til dette.

Dere tar ansvar og stiller opp. Det er helt nødvendig, både for å stoppe spredningen og for å holde i gang viktige samfunnsfunksjoner. Det er avgjørende. Slik at innbyggerne får mat, medisiner og andre nødvendigheter. Og det er nødvendig slik at de som må på jobb faktisk kommer seg til jobb, skole og barnehage.

Jeg opplever positive medlemmer og tillitsvalgte, som vil være med og ta sitt samfunnsansvar. Det gjør meg stolt. Jeg synes dere kan være stolt over dere selv og det motet og innsatsviljen dere viser.

Tusen takk for engasjementet og stå-på-viljen!

Ta vare på dere selv og hverandre!

Jim