toppbilde
photo_camera FOTO: Liv Ulven. Foto: Jan Arne Laberget

Toalettene åpner

Onsdag åpnet toalettene ved Skarsundet rasteplass. Liv Ulven var på plass for å rydde, vaske og fjerne søppel.


query_builder Publisert: 19 April, 2020
edit Forfatter: Tormund Hansen Skinnarmo

Onsdag 15. april var leder av YTF logistikk Jan Arne Laberget innom Skarsundet rasteplass og fikk dokumentert den noe uhøytidelige «åpningen» av toalettene. Selv om det ikke var snorklipping og fyrverkeri er det nok mange sjåfører som får høytidsstemning av å møte åpne toaletter i Trøndelag fremover. Statens vegvesen åpner nå alle toaletter med innlagt vann i regionen.

Yrkestrafikkforbundet har hatt fokus på at sjåførene møter Korona-stengte toaletter rundt om i landet. Statens vegvesen melder om at disse nå skal være åpnet igjen. Les mer her

Ønsker sjåførene alt godt
Laberget tok en prat med Liv Ulven. Hun rengjør nå veitoalettene rundt om i regionen på fulltid hver dag med unntak av helgene, da får hun avløsning.

Jobben består av ryddig, fjerning av søppel og vask av toalettene. I forbindelse med Korona-epidemien er det lagt inn ekstra vask med sprit på dørhåndtak og andre flater som brukes ofte.

Ulven er opptatt av at sjåførene skal ha rene og hygieniske forhold.

- Jeg ønsker virkelig godssjåførene alt godt, med den jobben de gjør hver dag for å frakte varer rundt om i Norge. Særlig nå i krisen vi er oppe i. Jeg blir oppriktig lei meg når jeg hører om at sjåførene møter stengte toaletter langs veien. Jeg kan bare forestille meg hvordan det må være å ikke få gått på et ordentlig toalett i løpet av arbeidsdagen, sier Ulven.

Fortjener en stor takk!
Jan Arne Laberget er fornøyd med at toalettene nå åpner opp igjen.

- Med den situasjonen vi nå er i er det spesielt viktig at sjåførene får mulighet til å prioritere hygiene langs veien. Vi er veldig takknemlige for den uvurderlige jobben Liv Ulven og hennes kolleger gjør for yrkessjåfører og andre som ferdes langs veien. De fortjener en stor takk, avslutter Laberget.