Kurs

Som tillitsvalgt er det svært viktig å delta på kurs. Her vil du få mulighet til å utvikle dine kunnskaper og bli trygg i rollen som tillitsvalgt.


query_builder Publisert: 16 April, 2018
edit Forfatter:

YTFs grunnopplæring for tillitsvalgte består av to trinn, og vi anbefaler deg å ta begge trinnene. Trinn 1 holdes for tiden etter jul, trinn 2 avholdes over sommeren.

For deg som er erfaren tillitsvalgt tilbyr vi spesialkurs med ulike temaer. YTF dekker reise, opphold og kurskostnaden for kursdeltakerne.

YTFs avdelingsledere og regionledere får invitasjon m/påmeldingsskjema til de kurs som er aktuelle for avdelingenes tillitsvalgte. Det blir sendt kursinvitasjon til tillitsvalgte og styremedlemmer i avdelinger og regioner, som kursene passer for.

På lenkene for hvert kurs legges det ut påmeldingsskjema.

Her oversikt over kurs høsten 2018:

 

KURSMÅLGRUPPE STED DATO REGION MERKNADER
Trinn 2TillitsvalgteStjørdal25.-27. septemberFinnmark, Troms Nordland, Trøndelag, Møre og RomsdalTillitsvalgte som har trinn 1 har første prioritet. 25 deltakere.
Trinn 2TillitsvalgteHaugesund6.-8. novemberØstfold, Oslo, Akershus, Hedmark, Oppland, Vestfold, Telemark, Buskerud Agder, Rogaland, Hordaland, Sogn og FjordaneTillitsvalgte som har trinn 1 har første prioritet. 25 deltakere.
OppfriskningskursTillitsvalgte valgt etter hovedavtale, som har vært tillitsvalgte over flere år. Aktuelle temaer og forhandlinger for tillitsvalgte som har gjennomgått trinn 1 og 2Gardermoen16.-17. oktoberAlle regioner25 deltakere.
Praktisk planarbeidskurs Tillitsvalgte som jobber med turnus- og arbeidsplanerGardermoen20.-21. novemberAlle regionerFor tillitsvalgte gjennom flere år. 25 deltakere.