toppbilde

Kurs

Som tillitsvalgt er det svært viktig å delta på kurs. Her vil du få mulighet til å utvikle dine kunnskaper og bli trygg i rollen som tillitsvalgt.


query_builder Publisert: 16 April, 2018
edit Forfatter: Tormund Hansen Skinnarmo

Grunnet Covid-19 pandemien, og utviklingen av den, har vi ikke lagt ut kursplan for 2020.

Kurs er planlagt, men vi vet foreløpig ikke om vi kan holde kurs grunnet pandemien. Vi følger utviklingen fortløpende etter ferien.

Endelig avgjørelse for kursaktiviteten blir tatt når vi vet om gjenåpningen av landet går som planlagt.

Hvis vi kan holde kurs, ut fra helsemyndighetenes anbefalinger, blir kursplanene lagt ut på hjemmesiden, og invitasjon til kurs vil da komme. Dette vet vi mer om etter 1. september.

Ved spørsmål om kurs, ta gjerne kontakt med Håvard. E-post: havard@ytf.no   tlf: 93240020

 

YTFs grunnopplæring for tillitsvalgte består av to trinn, og vi anbefaler deg å ta begge trinnene. Trinn 1 holdes for tiden etter jul, trinn 2 avholdes over sommeren.

For deg som er erfaren tillitsvalgt tilbyr vi spesialkurs med ulike temaer. YTF dekker reise, opphold og kurskostnaden for kursdeltakerne.

YTFs avdelingsledere og regionledere får invitasjon m/påmeldingsskjema til de kurs som er aktuelle for avdelingenes tillitsvalgte. Det blir sendt kursinvitasjon til tillitsvalgte og styremedlemmer i avdelinger og regioner, som kursene passer for.

På lenkene for hvert kurs (nederst på denne siden) legges det ut påmeldingsskjema.