toppbilde

Kurs

Som tillitsvalgt er det svært viktig å delta på kurs. Her vil du få mulighet til å utvikle dine kunnskaper og bli trygg i rollen som tillitsvalgt.


query_builder Publisert: 16 April, 2018
edit Forfatter:

YTFs grunnopplæring for tillitsvalgte består av to trinn, og vi anbefaler deg å ta begge trinnene. Trinn 1 holdes for tiden etter jul, trinn 2 avholdes over sommeren.

For deg som er erfaren tillitsvalgt tilbyr vi spesialkurs med ulike temaer. YTF dekker reise, opphold og kurskostnaden for kursdeltakerne.

YTFs avdelingsledere og regionledere får invitasjon m/påmeldingsskjema til de kurs som er aktuelle for avdelingenes tillitsvalgte. Det blir sendt kursinvitasjon til tillitsvalgte og styremedlemmer i avdelinger og regioner, som kursene passer for.

På lenkene for hvert kurs (nederst på denne siden) legges det ut påmeldingsskjema.

Her oversikt over kurs høsten 2019:

 

KURSMÅLGRUPPESTEDDATOREGIONMERKNADER
OrganisasjonskursKurs for nye tillitsvalgte og for de som kan tenke seg å bli tillitsvalgt.Lillestrøm16.-17. septemberAlle regionerNye tillitsvalgte, og for medlemmer som kan tenke seg å bli tillitsvalgt. Gjennomføre vervekampanjer i avdelingene
Trinn 2For tillitsvalgte som har gjennomgått trinn 1. Lover, avtaler og forhandlinger. Sandvika, Bærum16.-18. oktoberØstfold, O/A, H/O, Vestfold, Telemark, Buskerud.Tariff- og hovedavtaler, forhandlingspsykologi, forhandlinger. Tillitsvalgte som har trinn 1 har første prioritet.
Trinn 2For tillitsvalgte som har gjennomgått trinn 1 Lover, avtaler og forhandlinger. Stjørdal, Hell30. okotober til 1. november. Finnmark, Troms, Nordland, M og R. Tariff- og hovedavtaler, forhandlingspsykologi, forhandlinger. Tillitsvalgte som har trinn 1 har første prioritet
Viderekommende tillitsvalgtkursTillitsvalgte som har god erfaring, vært med i flere år, og har kurstrinnene 1 og 2Del 1 Sandvika, Del 2 Oslo4.-6. september og 18.-20. novemberAlle regionerFor tillitsvalgte gjennom flere år. Kurset er over to samlinger. Derav del 1 og del 2, og to kursdatoer. 9 deltakere.