Medlemskap

Ønsker du å bli medlem av et partipolitisk uavhengig forbund som jobber for at yrkessjåfører skal få en arbeidsdag å leve med og en lønn å leve av?


query_builder Publisert: 09 Mai, 2018
edit Forfatter: Tormund Hansen Skinnarmo

Hva får jeg som medlem?

Du får gratis advokathjelp i arbeidsrelaterte saker og rådgivere som svarer på spørsmål om arbeidsforholdet ditt. I tillegg får du dyktige lokale tillitsvalgte og en organisasjon som jobber med saker som er viktig for din arbeidshverdag.

Forsikringer

Hos YTF får du opptil 20 % medlemsrabatt på forsikringer hos Gjensidige. Dette gir en stor besparelse for mange av våre medlemmer. Som medlem får du også gratis gruppelivsforsikring.

Øvrige medlemsrabatter

Som medlem i YTF får du rabatt på førerkort og YKB hos Wright, rabatt på verkstedtimer og deler hos SnapDrive, rabatt på briller på Brilleland, rabatt på mat og drikke hos Marchè, rabatt på hotell og båtcruise og mye mer.

Økonomiske støtte

Du får 500 kroner til fysioterapi og 500 kroner til briller i året. Hvis du skal ta fagbrev kan du få dekt kostnader helt opptil 6000 kroner etter å ha bestått fagprøven. Fagbrev vil også i de alle fleste tilfeller gi deg en økt lønn.

Hva koster det å være medlem?

Medlemskontingenten i YTF består av en sentral del (1,8 prosent) og en lokal del (minimum 0,2 prosent). I 2018 er blir dette maksimalt 550 kroner per måned ved 100 prosent stilling og minimum 111 kroner per måned. Noen avdelinger har i tillegg vedtatt en lokal ekstrakontingent. Les mer om kontingent her