Yrkestrafikkforbundet har over 13.000 medlemmer og er sterkere enn noensinne!

Yrkestrafikkforbundet nådde ny rekord ved å overstige 13.000 medlemmer denne måneden. Dette markerer et historisk øyeblikk for forbundet, som fortsetter å styrke sin posisjon som en ledende stemme for yrkessjåfører og transportarbeidere over hele landet.
query_builder PUBLISERT: May 2nd, 2024
edit FORFATTER: Adrian Pracon

Forbundsleder Jim Klungnes uttrykker stor glede over denne nyheten: "Dette er en fantastisk ny milepæl for hele vår organisasjon og et bevis på hva vi i fellesskap klarer å få til. Med over 13.000 medlemmer står vi sterkere i kampen for våre rettigheter og for bedre lønns- og arbeidsvilkår."

Generalsekretær Linda Jæger la til: " Det er ordentlig arbeidsseier at vi er kommet til 13.000! Vår styrke er at vi har en betydelig nærhet til medlemmene våre. Våre tillitsvalgte står på for våre medlemmer, og administrasjonen er lett tilgjengelig. Når du er med i en fagforening så får man til mer sammen enn vi gjør hver for oss."

En ny medlemsrekord feires med kake

Yrkestrafikkforbundet har vært en sentral aktør i å forhandle frem bedre arbeidsbetingelser og sikkerhetsstandarder for sine medlemmer. Med økt medlemsmasse forsterker forbundet sin innflytelse, og sin evne til å påvirke både nasjonal og lokal transportpolitikk.

Forbundslederen understreker også viktigheten av å fortsette veksten og engasjementet blant yrkessjåfører og transportarbeidere. "Vi vil fortsette å arbeide for å beskytte våre medlemmers rettigheter og sikre at de blir hørt. Vår styrke ligger i vårt medlemsdemokrati og vårt sterke samhold, og sammen kan vi få til det meste," avslutter Klungnes.

Lagerarbeider ble YTFs medlem nummer 12 000!